.
.
.
آموزش در ادامه مطلب
مواد لازم:
خرما 300گرم(بدون هسته و پوست گرفته)*
کره 160گرم
تخم مرغ 2عدد
آرد 280گرم
شکر ۱۰۰گرم
بکینگ پودر 1قاشق سوپخوری
پودر هل 1قاشق چایخوری
دارچین 4/1قاشق چایخوری
مغز گردو 1پیمانه
آب جوش 1پیمانه
طرز تهیه:
کره رو (به دمای محیط رسیده باشه)به همراه شکر با همزن میزنیم تا حالت پفکی به خودش بگیره.
تخم مرغها رو دونه دونه اضافه میکنیم .(هر تخم مرغ رو 3دقیقه هم میزنیم)*
همزمان پودر هل و دارچین رو هم اضافه میکنیم.
۱قاشق غذاخوری از آرد برمیداریم و کنار میذاریم بعد مابقی آرد رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم.خرماها رو داخل آب جوش میریزیم و کمی با چنگال در آب باز میکنیم بعد کنار میذاریم تا خنک بشه.
بعد در 2مرحله نیمی از آرد و نیمی از خرما رو به مایه اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم.
زمانی که خوب با هم مخلوط شدن گردوی خرد شده رو با 1قاشق از آرد مخلوط و به مایه اضافه میکنیم.
بعددر قالبی که از قبل چرب و آردپاشی شده میریزیم.
در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه که از قبل گرم کردیم قرار میدیم به مدت 55 تا1ساعت.
بعد از پخت ...کیک رو اجازه میدیم کمی از حرارت بیفته بعد از قالب خارج میکنیم.
این کیک به دلیل خرمایی که داره خیلی پف نمیکنه و یه حالت سنگین داره ولی طعمش فوق العاده س.
اینم برشی از کیک..
خرما و گردو طعم خوشایندی به کیک میده ولی اگه ذائقه تون زیاد به شیرینی متمایل نیست، مقدار شکر رو کمتر کنید.*
نوش جونتون...
منبع:www.lazica.blogfa.com